Wat kost een lidmaatschap bij Bernardus Golf?

Wat kost een lidmaatschap bij Bernardus Golf?


Welke extra kosten zijn er verbonden aan het lidmaatschap bij Bernardus Golf?

Bernardus Golf is een prachtige golfbaan in de buurt van de stad Rijswijk waar liefhebbers van de sport kunnen genieten van uitstekende services. Maar wat kost een lidmaatschap bij Bernardus Golf? De kosten voor een lidmaatschap variëren, afhankelijk van de duur van het lidmaatschap en het aantal facilities. In dit artikel zullen we de verschillende mogelijkheden bespreken.

Kortlopend lidmaatschap

Een van de mogelijkheden bij Bernardus Golf is een kortlopend lidmaatschap. Dit lidmaatschap is geldig van 1 april tot 31 oktober. U betaalt eenmalig € 495,- voor een kortlopend lidmaatschap. Met dit lidmaatschap mag u gebruik maken van de greenfees, heeft u recht op kortingen, krijgt u korting op lessen en krijgt u korting op merchandising.

Jaarlidmaatschap

Een andere optie is het jaarlidmaatschap. Dit lidmaatschap is geldig van 1 november tot 31 oktober van het volgende jaar. Om lid te worden betaalt u eenmalig € 495,- en daarna € 595,- per jaar. Met dit lidmaatschap mag u gebruik maken van de greenfees, krijgt u kortingen, krijgt u korting op lessen en kunt u gebruik maken van de driving range. Ook krijgt u korting op merchandising.

Family membership

Er is ook een family membership beschikbaar bij Bernardus Golf. Hiervoor betaalt u eenmalig € 495,- en daarna € 1095,- per jaar. Met dit lidmaatschap hebben 4 personen toegang tot de greenfees, krijgen ze kortingen, krijgen ze korting op lessen en kunnen ze gebruik maken van de driving range. Ook krijgen ze korting op merchandising.

Golflessen

Naast de verschillende lidmaatschappen bij Bernardus Golf kunt u ook gebruik maken van de golflessen. Er zijn verschillende lessen beschikbaar, zoals privélessen en seminars. De kosten voor deze lessen zijn afhankelijk van de duur en aard van de les, maar beginnen bij € 50,-.

Merchandising

Ook heeft Bernardus Golf een uitgebreide collectie merchandising voor golfers. Van kleding tot clubs en accessoires, u vindt het allemaal bij Bernardus Golf. U krijgt als lid een korting van 10% op de merchandising.

Frequently asked questions

Met een lidmaatschap bij Bernardus Golf profiteert u van vele voordelen en krijgt u korting op verschillende services. Of u nu kiest voor een kortlopend lidmaatschap, een jaarlidmaatschap of een family membership, er zijn vele voordelen die u als lid kunt genieten. Ook krijgt u korting op golflessen en merchandising. Kortom, bij Bernardus Golf krijgt u veel waar voor uw geld.

Wat kost een lidmaatschap bij Bernardus Golf?