Appartementen
te koop
Woningen
te koop
Villas
te koop
Assistentiewoningen
te koop

Appartementen

Met een veelvoud aan groottes en uitzichten onder de appartementen, legt Sterea een ruime waaier aan woonopties open. Voor ieder wat wils, want of u nu voor één van de penthouses, grotere appartementen of kleinere parkresidenties kiest, instant verliefd worden op uw nieuwe thuis hoort er sowieso bij.

ons aanbod →

Woningen

Sterea’s open, halfopen en gesloten woningen zullen in de smaak vallen, vooral bij jonge gezinnen. Zoveel groen, zowel gemeenschappelijk als privé, vraagt om uitleven, spelen, lopen, ravotten, genieten.

ons aanbod →

Villas

In één van de zeven exclusieve villa’s wordt het leven nog mooier dan het al was op Sterea. En daar zit het zeer indrukwekkende uitzicht natuurlijk voor iets tussen. Van het eerste ochtendlicht tot de avondschemer, hier zit u front row bij een fantastische ruimtebeleving.

ons aanbod →

Assistentiewoningen

U wil uw autonomie blijven koesteren, maar toch ook van maximale zorg en comfort genieten? Dan doen de Sterea assistentiewoningen dromen. Professionele ondersteuning op maat staat op elk moment ter beschikking. Hier woont u nog steeds zelfstandig maar zonder zorgen, want maximale assistentie is steeds in de buurt.

Ter info: De assistentiewoningen worden pas in een volgende fase verkocht

meer info →
Meer weten?
Contacteer ons
of bel 02/ 313 33 33